Викладіть на холодну суху сковороду нарізаний мигдаль. Просушіть пелюстки на середньому вогні, акуратно перемішуючи лопаткою або потряхуючи сковороду. У міру висихання пелюстки стають темнішими, карамельного відтінку.25 черв. 2022 р.
Як швидко зробити мигдалеві пелюстки?
Мигдаль залити окропом, потримати на вогні хвилини три, вимкнути, накрити кришкою і залишити на 15-30 хв., Поки коричнева шкірка не почне відставати від ядра. Перетримувати горіхи в окропі не варто, вони починають фарбуватись від шкірки і втрачають білизну, це не красиво).
Як подрібнити мигдаль для торта?
Замість кухонного комбайна можна скористатися кавомолкою. І тут подрібнюйте горіхи невеликими партіями. Борошно з мигдалю в оболонці вийде темніше, грубіше, але текстурніше, ніж бланшованого. Так само можна подрібнити інші горіхи: фундук, волоські, кешью тощо.