Як зробити меню в шкільній їдальні

Яким має бути меню у шкільній їдальні?

При чотириразовому прийомі їжі

День тижня1 тиждень
ПонеділокКефір, булочка, яблукоЗапіканка з картоплі
ВівторокМолоко, вафліРибні котлети з сиром, рис, кисіль.
СередаБанан, зефірТушкована капуста, сосиски, чай
ЧетверКакао, булочка, яблукоЗапіканка з овочів, яйце, чай

Як правильно скласти меню у школі?

Формування меню відбувається відповідно до раціонального розподілу добової калорійності по прийомах їжі. Якщо добова норма калорій для школярів, залежно від віку, становить 2370-2520 ккал на добу, то на шкільний сніданок має припадати 20-25%, на обід 30-35%, на полудень 10-15%.

Related Post

Як посмажити кабачкові оладки на сковороді смачно та швидкоЯк посмажити кабачкові оладки на сковороді смачно та швидко

Як приготувати найсмачніші оладки з кабачків? Спосіб приготування Кабачки натріть на тертці. Дайте постояти 15 хвилин і злийте рідину. Кабачки посоліть і поперчіть, додайте|добавляйте| муку|борошно|. Все добре перемішайте. … Обсмажте