Як зробити манну кашу на одного

Скільки ложок манки на одну порцію?

Оптимальні пропорції для варіння манки – 3 ст. ложки крупи на 600 мл води чи молока, чи 6 ложок манки на 1 літр рідини. Кашу можна робити густою або рідкою. Щоб манка не пригоріла, перед вливанням молока каструлю потрібно сполоснути холодною водою.

Скільки молока на 1 ложку манки?

Для приготування манної каші потрібної консистенції слід використовувати крупу та молоко у правильному співвідношенні. За класичним рецептом на 1 літр молока (водно-молочної суміші) беруть 6 ст. ложок манки.

Related Post

Як зробити замість гудзиків кнопкиЯк зробити замість гудзиків кнопки

Як називається інструмент встановлення кнопок? Інструмент для кнопок. Для встановлення кнопок використовуються преси, щипці та пробійники. Прес для встановлення кнопок складається з верхньої та нижньої підставки та набору насадок з