Як зробити м'ясо в духовці соковитим

Як приготувати м'ясо в духовці, щоб воно було соковитим?

Щоб м'ясо вийшло м'яким та соковитим, використовуйте маринад. Для свинини відмінно підходить гірчиця та мед, зі спецій – базилік, часник, хмелі-сунелі. Яловичина чудово поєднується з кисло-солодкими соусами та прованськими травами. Використовуйте керамічні форми або інший жаростійкий посуд.

Як зробити м'ясо м'яким і соковитим?

Щоб м'ясо виходило ніжним та соковитим, потрібно попередити витікання з нього соку під час обсмажування. Найкраще це зробити або за допомогою панування, або запечатавши м'ясо на сильному вогні.. Панують м'ясо безпосередньо перед тим, як розпочати обсмажування. Як панування підійдуть борошно, сухарі, яйце або їх поєднання.

Related Post

Чим корисний сидрЧим корисний сидр

Сидр у великій кількості містить пектини (природні «санітари»), які виводять із тканин організму важкі метали, пестициди та небажані радіоактивні елементи. Він знижує поганий холестерин та значно покращує периферичний кровообіг. Навіщо

Як зробити ячмінний напійЯк зробити ячмінний напій

Як заварювати ячмінний напій? Як заварювати ячмінний чай Напій можна приготувати у різний спосіб, ми поділимося своїми рекомендаціями. Температура води: 100 градусів за Цельсієм. Кількість заварок: 1-2. Кількість чаю на

Як зробити ліве опаленняЯк зробити ліве опалення

Як працює Самопливне опалення? У казані теплоносій нагрівається до найвищої температури. У міру нагрівання вода надходить трубами в радіатори, передаючи своє тепло радіатору, а вже радіатор віддає тепло в приміщення.