Як зробити м'ясо куряче

Що зробити, щоб куряче м'ясо було м'яким?

У чому замочити курку, щоб м'ясо було м'яким та ніжним Курятина має полежати у солоній воді. Для цього налийте в каструлю дві склянки води і засипте склянку солі. Доведіть розчин до кипіння, щоб сіль повністю розчинилася, потім вимкніть вогонь і розбавте маринад ще шістьма склянками води.

Як вимочувати м'ясо курки?

Замочити курку у звичайній воді без солі на кілька годин. Потім її слід злити та промити продукт під проточною водою. Вимочувати курку можна в мінеральній 4 години, потім промити тушку під проточною водою. Крім позбавлення гормонів та антибіотиків мінеральна вода робить м'ясо більш ніжним та соковитим.

Related Post

Microsoft powerpoint 2007 як зробити презентаціюMicrosoft powerpoint 2007 як зробити презентацію

Як створити нову презентацію MS PowerPoint 2007? Створення презентації Відкрийте програму PowerPoint. У лівій області виберіть Створити. Виберіть один із варіантів: Щоб створити презентацію з нуля, виберіть Пуста презентація. Щоб

Як правильно варити клешні краба камчатськогоЯк правильно варити клешні краба камчатського

Скільки варити клешні камчатського краба? Варимо кінцівки краба до появи яскраво-жовтогарячого кольору панцира. Загалом, щоб приготувати кінцівки краба, вага яких більше 1 кг, потрібно буде в середньому витратити 20 хв.;