Як зробити м'яку свинину перед жаркою

Як розм'якшити свинину перед смаженням?

Як розм'якшити сире м'ясо Наріжте м'ясо на порційні шматки та повністю залийте мінеральною газованою водою. Поставте у холодильник на 4 години. Після цього можна приступати до приготування. Фруктові маринади завдяки своїй кислоті роблять м'ясні волокна м'якшими.

Як пом'якшити свинину?

Вуглекислота відмінно розм'якшує волокна і підходить як до свинини, так і до більш твердої яловичини. Замість звичайної води використовуйте мінеральну, так у страву потраплять додаткові корисні мікроелементи. Для розм'якшення м'яса підходять томатний, ананасовий, цитрусовий, гранатовий соки.

Related Post

Як зробити доводчик дверейЯк зробити доводчик дверей

Як встановити доводчик Якщо двері відчиняються всередину? Якщо двері відчиняються з приміщення назовні, встановлювати важіль потрібно на дверне полотно, а корпус механізму – на одвірок. Коли двері відчиняються всередину приміщення,

Як зробити сиров'ялену лосятинуЯк зробити сиров'ялену лосятину

Як зробити в'ялене м'ясо лося? Воду міняти щогодини. Пажитник перемішати з паприкою, чорним та червоним меленим перцем, хмелі-сунелі, сушеним часником, запашним перцем. Залити суміш гарячою водою, перемішати. Шматки м'яса змастити

Як зробити кріплення ніжок столуЯк зробити кріплення ніжок столу

Як закріпити ніжки столу, щоб вони не хиталися? Перепади висоти У випадках, коли стіл хитається через нерівну поверхню підлоги або різну довжину ніжок, купіть у будівельному магазині спеціальні повстяні накладки