Як зробити м'якшою свинину при жарінні

Змішайте м'ясо з фруктовим пюре та залиште на 30 хвилин у холодильнику. Багато кулінарів підтверджують, що м'ясо стає м'якшим, якщо замочити його в червоному вині на 1 годину. Все завдяки виноградному соку у складі напою. Досвідчені кухарі використовують спринцювання, щоб розм'якшити тверде м'ясо.2 сент. 2022 р.

Як розм'якшити свинину?

Якщо ви купили не найвдаліший шматок м'яса, додайте в бульйон ложку оцту та варіть м'ясо на мінімальному вогні. Також можна додати кілька ложок соку лимонного. Кислота розм'якшить м'ясні волокна і м'ясо стане м'якшим. Також у бульйон можна додати чайну ложку соди.

Як пом'якшити м'ясо під час смаження?

Перед завершенням смаження для пом'якшення змащуємо курочку з двох сторін сметаною і злегка підсмажуємо. Соліть м'ясо за 30-40 хвилин до початку обсмажування. Білки в м'ясі під дією солі не так стискаються при термообробці. Не пересмажуйте шматочки м'яса, інакше волокна стануть жорсткими та твердими.

Related Post

Як зробити один ярлик більше за іншихЯк зробити один ярлик більше за інших

Клацніть правою кнопкою миші на порожньому місці робочого столу і виберіть опцію Вигляд у розкривному меню. Виберіть потрібний параметр: великі, звичайні або дрібні значки. Значення за промовчанням – звичайні значки.

Що краще пінопласт чи мінватаЩо краще пінопласт чи мінвата

Що краще мінвата чи пінопласт на стіну? Хоча виробники вказують на однаковий коефіцієнт теплопровідності обох видів матеріалу, але практика показує, що при утепленні пінополістиролу немає рівних. Вата в рази швидше

Що краще допомагає від розширенихЩо краще допомагає від розширених

Що найкраще допомагає від розширених пір? Роби маски з глини, крохмалю, яєць Також необхідно 1-2 рази на тиждень використовувати маски для очищення та звуження пір. Найбільш ефективні в домашніх умовах