Як зробити квашену капусту в домашніх умовах у банку з морквою швидко і смачно приготувати

Скільки потрібно солі на 1 кг капусти для засолювання?

25 г Кількість солі для приготування традиційного рецепту капусти вказується на вже нарізану капусту чи капусту шматочками та складає 25 г чи 1 ст. л на 1 кг овочу. Сіль потрібно брати не йодовану, можна як великого, так і дрібного помелу.

Скільки солі та цукру класти у квашену капусту?

Якщо ви вирішили квасити капусту з морквою, її потрібно брати в кількості 3% від ваги капусти, тобто 300 г моркви на 10 кг капусти. А от солі на 10 кг капусти потрібно 200 грамів, або 8 столових ложок без гірки.

Related Post

Як правильно налаштувати швейну машинку верітасЯк правильно налаштувати швейну машинку верітас

Як відрегулювати зазор між голкою та човником? Правило регулювання: Домогтися щоб голка входила до центру голкового отвору; Підігнати корпус човникового пристрою, щоб виконувати умову зазору; Виставити голководій по висоті. Як