Як зробити курячі стегенця гарячого копчення

Як правильно приготувати курку?

Як коптити курку у коптильні

  1. Насипте деревну тріску на дно коптильні. …
  2. Встановіть піддон для збирання жиру поверх тріски та ґрати зверху.
  3. Викладіть на ґрати курку черевцем донизу.
  4. За годину перевірте готовність. …
  5. Зніміть коптильню з вогню.
  6. Дістаньте курку і остудити при кімнатній температурі близько двох-трьох годин.

Скільки коптити стегенця в коптильні?

Рецепт стегенець гарячого копчення

  1. Підготовка 6 годин
  2. 50 хвилин
  3. 6 персон

Related Post

Чим краще митися при сухій шкіріЧим краще митися при сухій шкірі

Суху шкіру стоп регулярно обробляйте дрібнокомірчастою пемзою або пилкою, потім змащуйте кремом із вмістом сечовини та твердих масел (карите, какао). Для очищення вибирайте м'які гелі для душу та ванни, а

Як правильно їсти гранолу з кефіромЯк правильно їсти гранолу з кефіром

Традиційний варіант вживання граноли залити її молоком, кефіром чи йогуртом. За 1 хвилину виходить смачний, корисний та збалансований сніданок, для якого не потрібна піч, духовка або мікрохвильова піч. Щоб урізноманітнити