Як зробити котлети з індички філе

Скільки часу смажити котлети з фаршу індички?

У сковороді розігрійте олію, викладіть котлетки і смажте на середньому вогні до появи рум'яної скоринки. 5-7 хвилин.

Яка частина м'яса індички краще на фарш?

Найкраще використовувати філетому що м'ясо стегон у неї занадто жорстке. З м'яса індички особливо смачними виходять биточки та фрикадельки. До речі, м'ясо птиці має високу клейкість, завдяки цьому готова страва не розвалюється.

Related Post

Як самим зробити промисловий інкубаторЯк самим зробити промисловий інкубатор

Чи можна самому зробити інкубатор? Інкубатори для курячих яєць використовують промислові або зроблені своїми руками. Останні дуже часто використовуються, адже зробити їх досить просто. Важливою умовою для вдалої інкубації курячих