Як зробити консерви фото

Як виготовляють консерви на заводі?

Виробництво м'ясних консервів включає наступні етапи:

  1. обробка м'яса (підготовка сировини);
  2. порціювання;
  3. вакуумування продукції;
  4. закочення банок;
  5. перевірка на герметичність;
  6. термостатна витримка та маркування готової продукції.

Як раніше робили консерви?

Найдавніші способи перетворення звичайної їжі на довго не псується – сушка та копчення. Північноамериканські індіанці сушили м'ясо та рибу на сонці, потім подрібнювали за допомогою дроблення чи розтирання. Виходив порошок, його рясно присмачували прянощами і в спресованому вигляді закладали в шкіряні мішки.

Related Post

Як можна себе прослухати у скайпіЯк можна себе прослухати у скайпі

Чи можна прослухати розмову у Скайпі? І тим не менш, Skype прослуховувати та прочитати можна. Але не перехоплюючи і розшифровуючи трафік, що відправляється Skype-клієнтом, а перехоплюючи той потік даних, який