Як зробити колір тушкованої капусти

Як приготувати капусту до коричневого кольору?

Її потрібно починати обсмажувати окремо від засмаження. До капусти можна додати лавровий лист, запашний горошок. Потім до капусти необхідно додати засмажку та томатну пасту..

Навіщо додавати оцет у тушковану капусту?

Столовий оцет надає капусті кислинку, покращує її смак і є тим самим секретом. На 1 кг капусти вам знадобиться всього 1 ложка звичайного оцту, його потрібно додавати в капусту перед тим, як засинати засмажку.

Related Post

Як зняти підголівники на десятціЯк зняти підголівники на десятці

Як опустити підголовник у машині ззаду? Щоб опустити підголівник, потрібно натиснути кнопку фіксатора та натиснути на підголовник. Підголівники задніх сидінь повинні перебувати лише в одному з фіксованих положень, що відповідає