Найпростіший спосіб – посипати
трояндочки
Трояндочка зменшувальна форма від слова троянда; Трояндочка (зброя) – імпровізована зброя з шийки пляшки. Трояндочка (кулінарія) – їстівна прикраса на деяких кондитерських виробах (наприклад, тортах чи морозиві).
https://ua.wikipedia.org › wiki › Трояндочка
Розочка – Вікіпедія
цукровою пудрою. Можна розтопити шоколад і за допомогою кисті кондитерської покрити їм краю пелюсток. Крім того, кожну трояндочку можна акуратно занурити в шоколад або іншу глазур, а потім у кондитерську посипку, подрібнені горіхи або інше доповнення на ваш смак.Що потрібно для виготовлення шоколадних троянд?
Тепер по порядку розберемо кожен із пунктів.
- Молди для шоколадних троянд. …
- Шоколад. …
- Барвники.
- Пакувальні матеріали. …
- Шпажки. …
- Стрічки для букетів …
- Навчання з курсу. …
- Постачальники шоколаду та упаковки.
Як зробити троянду з паперу як справжня?
Як робити
- Намалюйте на квадраті папери спіраль. Не прагнете ідеальних ліній: чим довільніше буде малюнок, тим цікавіше вийде готова квітка.
- Виріжте смужку папери за позначеним контуром.
- Щільно поверніть смужку, починаючи з центру спіралі. …
- Троянда з паперу готова!