З чого роблять цукерки?
Цукор, в основному сахароза з цукрових буряків або цукрової тростини , є основним компонентом більшості цукерок Інші підсолоджувачі, що використовуються у виробництві цукерок, включають кукурудзяний сироп, кукурудзяний цукор, мед, патоку, кленовий цукор та некалорійні підсолоджувачі. Підсолоджувачі можуть використовуватися в сухій або рідкій формі.
Хто винайшов цукерки?
Більшість істориків приписують винахід льодяників стародавнім єгиптянам . Ще в 1500 році до нашої ери єгиптяни робили цукерки із будь-яких солодких місцевих інгредієнтів, які вони могли знайти. Вони часто комбінували мед, горіхи та фрукти, щоб приготувати смачне частування, яким вони могли поділитися зі своєю громадою.