Як зробити густий соус до м'яса

Як загустити соус до м'яса?

Пасероване борошно Це ефективний і доступний спосіб загустити підливу, яку використовують і досвідчені господині, і кухарі в ресторанах. Принцип роботи: пасерування зменшує присутність клейковини. Соус стає густішим, але рівно настільки, щоб не перетворитися на клейстер. Поєднання: будь-який непрозорий соус.

Що робити, якщо підлива вийшла занадто рідкою?

Деякі кулінари додають пшеничне борошно, проте, набагато краще підійде кукурудзяний крохмаль – він легший, без присмаку та запаху. Попередньо крохмаль слід розвести водою або бульйоном до напіврідкого стану, потім додати в підливу, безперервно помішуючи..

Related Post

Як підключити автомагнітолу від адаптераЯк підключити автомагнітолу від адаптера

Чи можна підключити автомагнітолу через блок живлення? Так ось нам потрібно від блоку живлення взяти всього лише 12V. Для цього беремо будь-який з роз'ємів MOLEX або Floppy-роз'єм. Далі відкушуємо від