Що додати до грибів?
Для грибів, як і для багатьох страв використовують сіль та перець, а можна зробити грибні страви набагато смачнішими, додавши. цибуля, часник, петрушку, кріп, чебрець, орегано, розмарин та мускатний горіх. Петрушка, цибуля та кріп мають легкий пряний запах і відмінно доповнять салат зі свіжих овочів із грибами або мариновані гриби.
Як правильно готувати гриби?
Під час варіння свіжих грибів рекомендуємо покласти у воду почищену цибулину, якщо вона посиніє, отже, в каструлі є отруйний гриб. Будь-які гриби варять не більше 20 хвилин після закипання. Грузді та сироїжки варять 5 хвилин, маслюки – 7 хвилин, білі та подосиновики – 10 хвилин. Зморшки варять у підсоленій воді 15 хвилин.