Як зробити гасити

Чи потрібно додавати воду до тушкованої капусти?

Молоду капусту достатньо гасити 15 хвилин, а ось зимові сорти треба гасити 35-40 хвилин. Якщо капуста не соковита, можна під час гасіння додати 100-150 мл води.. Щоб капуста вийшла смачна, обов'язково додайте трохи цукру. Готовність страви визначають за смаком та м'якістю.

Яка користь від тушкованої капусти?

Капуста має велика кількість макро- та мікроелементів. До складу входить калій, магній, фосфор, кальцій та залізо. Вітаміни А, В1, В2, В6, C, E, РР, U. Щоб заповнити добову норму вітаміну С, достатньо з'їсти 200 г свіжої або 150 г квашеної капусти.

Related Post

Цегла чи цегла як правильно писатиЦегла чи цегла як правильно писати

ЦЕГЛА, -а, м. 1. Прямокутний брусок із обпаленої глини, що використовується для будівельних робіт. Груда цегли. Чому цегла пишеться без м'якого знака? М'який знак після шиплячих на кінці слова пишеться