Отримати дуже міцний чай можна по-різному: взяти більше заварки чи пудри; зменшити кількість води; збільшити час заварювання (для листового чаю).May 18, 2021
Чай не повинен заварюватися менше 4-х хвилин і більше 5 хвилин. Залежно від вашого бажання отримати найбільш міцний чай необхідно регулювати заварювання у цьому короткому відрізку часу. Перед тим, як закінчиться процес заварювання, необхідно прогріти чайні чашки. Їх також обдають окропом кілька разів.
Чорний чай допомагає уповільнити старіння клітин, тому вживає його можна як здоров'я, але й краси. Користь чорного чаю також полягає в його властивості дарувати бадьорість завдяки високому вмісту кофеїну. При цьому "чайний кофеїн" менш агресивний, він не працює стрибками, як у випадку з кавою.
Якщо чай швидко каламутніє при охолодженні, то він дійсно міцний.