Як зробити духову свинину

Як приготувати м'ясо в духовці, щоб воно було соковитим?

Щоб м'ясо вийшло м'яким та соковитим, використовуйте маринад. Для свинини відмінно підходить гірчиця та мед, зі спецій – базилік, часник, хмелі-сунелі. Яловичина чудово поєднується з кисло-солодкими соусами та прованськими травами. Використовуйте керамічні форми або інший жаростійкий посуд.

Скільки часу потрібно запікати свинину у духовці?

Запікають шматочки свинини протягом 30 – 50 хвилин за нормальної температури 170-180°. На кожен додатковий кілограм вирізки додають ще 10-15 хвилин часу запікання. Якщо ви бажаєте приготувати свинину без додавання олії, можна скористатися рукавом для запікання.

Related Post

Як зробити перший розклад на тароЯк зробити перший розклад на таро

Як зробити перший розклад на картах Таро? Перед ворожінням потрібно вимовити чітким голосом запит або намір, а потім сконцентруватися на цьому питанні та ретельно перемішати карти. Після цього відповідно до

Ріностоп ринонорм що кращеРіностоп ринонорм що краще

Чим корисний Рінонорм? Відновлення повітряної прохідності носоглотки покращує самопочуття хворих та знижує небезпеку можливих ускладнень, спричинених застоєм слизового секрету. Чи можна Ріностоп при закладеності носа? Показання Застосовують при гострих респіраторних

Як користуватися аромакурницеюЯк користуватися аромакурницею

Чи потрібно до аромалампи додавати воду? ЯК ВИКОРИСТОВУВАТИ АРОМАЛАМПУ Періодично, у міру випаровування, воду необхідно підливати. Ніколи не залишайте працюючу аромакурительку без нагляду. Після використання аромалампи, якщо ви застосовувати інші