Як правильно зібрати шаурму?
Спочатку викладіть м'ясо по центру лаваша впоперек, потім закладіть його зверху або по краях овочами. Можна зробити це із двох сторін. Акуратно підверніть бічні краї та покладіть їх на начинку. Можна підвернути один край, тоді м'ясо та овочі слід заздалегідь покласти трохи ближче до відкритого краю, але не на край.
Що потрібно для того, щоб відкрити шаурму?
Сума початкових вкладень складається з таких витрат:
- Оренда кіоску – 20 000 рублів.
- Оформлення документів – 15 000 рублів.
- Купівля обладнання – 100 000 рублів.
- Закупівля товарів – 40 000 рублів.
- Рекламна програма – 33 000 рублів.
- Одноразовий посуд – 2000 рублів.