Як зробити чорні сухарики вдома

Як правильно засушити сухарики?

Розігрійте духовку до 180 °C. Деко застеліть пергаментом і викладіть сухарі щільно один до одного. Відправте в духовку на 20 хвилин, потім вимкніть, переверніть сухарі на інший бік і нехай залишаються у вимкненій духовці ще 20 хвилин.

Як роблять сухарики?

Хліб має бути свіжим, мати дрібнопористу структуру і не кришитися. Житній чи пшеничний – залежить лише від побажання виробника. Готовий хліб нарізають, надаючи потрібної форми майбутнім сухарикам. Продукт, що вийшов, сушать у печах при температурі 180-190 градусів або обсмажують з додаванням масла.

Related Post

Що таке карта халва, як їй користуватисяЩо таке карта халва, як їй користуватися

Користуватися карткою «Халва» так само легко і зрозуміло, як і іншими кредитними або дебетовими картами: у магазині ви розплачуєтеся своїми чи позиковими коштами, у момент першої покупки карта активується, ви

Як зробити кофту м'якою колючу вовнянуЯк зробити кофту м'якою колючу вовняну

Ще один спосіб зробити вовняну «колючку» м'якою. відпарити її. Для цього вам знадобиться: праска або парогенератор, тканина (розміром з оброблювану річ або більше) та лимонна кислота. Лимон має властивість пом'якшувати