Як зробити чебуреки на гарячій воді

Навіщо горілку додають у тісто для чебуреків?

Горілку в чебуречне тісто додавати потрібно, з нею краще краще! З нею краще смажиться, краще пузириться, більш правильна структура оболонки виходить, смаку масла практично немає. Тобто з горілкою смачніша і крапка! Всім смачного.

Де роблять чебуреки?

Чебурек
Кримськотатарська кухня
Країна походженняКрим
Компоненти
Основніборошно, м'ясо, цибуля, олія для фритюру

Related Post

Як правильно ставити клізму лежачому хворомуЯк правильно ставити клізму лежачому хворому

Лежачим хворим, які страждають на закрепи, потрібна очисна клізма (раз на 2-3 дні). Для цього використовують кухоль Есмарха (гумовий резервуар ємністю до 2 літрів). Хворого укладають на лівий бік із

Зображення як можна прикрасити свою кімнатуЗображення як можна прикрасити свою кімнату

Як дешево та красиво прикрасити кімнату? 50 ідей, як бюджетно прикрасити інтер'єр Газети, атласи, старі шпалери. Книги Скляні банки, пляшки, лампочки. Меблі … Килимки з поліетиленових пакетів. Сантехнічні труби Як