Як зробити алкогольний збитень

Як правильно пити збитень?

Його можна пити як гарячим так і холодним, від чого ви виходить зовсім різний ефект. Холодний збитень добре вгамовує спрагу і наповнює організм енергією. Гарячий – добре зігріває і має протизастудну властивість. Сбитні бувають заварні та прості, також у ньому допускається вміст алкоголю.

Як роблять Збітень?

Найпростіший рецепт полягає в наступному: у киплячій воді розчиняють мед, патоку, або цукор, потім додають прянощі (звіробій, шавлія, лавровий лист, імбир, перець стручковий, м'ята, хміль, кориця, гвоздика, чорний перець, бадьян, кардамон та інші подоби). Варять 30 хвилин.

Related Post

Як правильно відварити печериці на салатЯк правильно відварити печериці на салат

Як правильно варити печериці для салату? Як і скільки варити печериці на плиті Свіжі цілі та великі гриби варіть на невеликому вогні 10-15 хвилин після закипання, розрізані на шматочки –

Як можна вивести зеленку з лінолеумуЯк можна вивести зеленку з лінолеуму

Сода та столовий оцет Залишають на 7-10 хвилин. Весь цей час оцет бурхливо реагуватиме з содою, буквально виштовхуючи барвник із покриття. Як тільки кашка змінить колір на зелений, її потрібно

Як правильно підключити обігріваючий провідЯк правильно підключити обігріваючий провід

Як правильно підключати кабель, що гріє? Принцип підключення саморегулюючого нагрівального кабелю дуже простий. Достатньо підключити його струмопровідні жили просто до мережі 220. І обов'язково заізолювати другий кінець гріючого кабелю так,