Як запекти курячу грудку швидко

Скільки часу запікати курячу грудку в духовці?

25 хвилин Запікати курячі грудки в духовці при температурі 185-190 °С 20-25 хвилинале не довше, інакше м'ясо буде пересушене. Подавати страву гарячою, щоб сир тягнувся, а м'ясо було соковитим.

Як приготувати курячу грудку, щоб вона була соковитою?

Потрібно взяти велику каструлю, заповнити її на 2/3 водою, воду підсолити як для пасти або пельменів. Довести до кипіння, занурити в окріп курячі грудки та зняти з вогню. Ось у цій остигаючій воді через 20 хвилин ваша грудка приготується до ідеальної м'якості та соковитості всередині.

Related Post

Як зробити текстуру бруківкиЯк зробити текстуру бруківки

Як правильно підготувати основу під бруківку? Як підготувати основу під бруківку? На попередньо розміченій ділянці, видаліть ґрунт, на глибину до 50 см, вирівняйте та ущільніть дно віброплитою або саморобною трамбуванням.

У вартовому приміщенні що роблятьУ вартовому приміщенні що роблять

Що входить до обов'язків караульного? 222. Годинник біля входу в караульне приміщення зобов'язаний охороняти та обороняти караульне приміщення, не допускати до нього нікого, крім осіб, яким караул підпорядкований, якщо він

Що роблять військово-повітряні силиЩо роблять військово-повітряні сили

Військово–повітряні сили (ВПС) – вид озброєних сил держави, до функцій якої входить боротьба з супротивником, що у космосі, повітряному просторі, на землі, на поверхні моря та під водою, а також