У чому замаринувати шашлик зі свинини?
М'ясо порізати кубиками, натерти сіллю та перцем, відкласти убік. Шафран вимочувати у воді 15 хвилин, цибулю нарізати кільцями, часник натерти. Укласти м'ясо в ємність, додати цибуля, часник, шафран та йогурт, все добре перемішати. Маринувати 5-7 годин.
Як маринувати шашлик зі свинини з цибулею?
У миску покладіть ріпчастий цибуля і посоліть його, перемішайте та залиште на 2 хвилини. Додайте в цей же посуд шматки свинини, приправте чорним меленим перцем. Ретельно руками перемішуйте м'ясо з цибулею, проминаючи та притискаючи його, протягом 10 хвилин. Заберіть м'ясо в холодильник на 4:00.