Як замаринувати свинину для шашлику швидко без оцту

У чому замаринувати шашлик зі свинини?

М'ясо порізати кубиками, натерти сіллю та перцем, відкласти убік. Шафран вимочувати у воді 15 хвилин, цибулю нарізати кільцями, часник натерти. Укласти м'ясо в ємність, додати цибуля, часник, шафран та йогурт, все добре перемішати. Маринувати 5-7 годин.

Як маринувати шашлик зі свинини з цибулею?

У миску покладіть ріпчастий цибуля і посоліть його, перемішайте та залиште на 2 хвилини. Додайте в цей же посуд шматки свинини, приправте чорним меленим перцем. Ретельно руками перемішуйте м'ясо з цибулею, проминаючи та притискаючи його, протягом 10 хвилин. Заберіть м'ясо в холодильник на 4:00.

Related Post

З чого роблять центрумЗ чого роблять центрум

Чим корисний вітамін Центрум? Мультивітамінний комплекс Центрум сприяє підвищенню рівня енергії, зміцненню імунітету, підтримці здоров'я шкіри та захисту організму від несприятливих факторів навколишнього середовища.. Що за ліки Центрум? Центрум A-Zn

Як приготувати заморожені морепродукти.Як приготувати заморожені морепродукти.

Чи потрібно розморожувати морепродукти перед приготуванням? Найпростіше рішення – опустити його в киплячу підсолену воду і варити не більше 3-4 хвилин. Якщо продукти переваряться, вони стануть жорсткими, гумовими, прісними. Розморожувати