Як замаринувати цибулю в яблучному оцті швидко і смачно для оселедця в домашніх

Як замаринувати цибулю щоб вона не пахла?

Приготувати розчин: на 200 мл води додати 2 чайні ложки оцту. Залити нарізану цибульку і залишити приблизно на півгодини. Додати у воду оцет, цукор, сіль і в цьому маринаді витримати кільця.

Чим корисна маринована цибуля в оцті?

Маринована цибуля, так само як і свіжа цибуля, має корисні властивості. Регулярне вживання маринованої цибулі в їжу сприяє нормалізації функцій травлення, покращує роботу шлунково-кишкового тракту, надає противірусну та протимікробну дію..

Related Post

Коли заточити мечКоли заточити меч

Як часто потрібно точити ножі? Ножі, які ви часто використовуєте, потрібно точити раз на тиждень, решта — раз на місяць. Точильний брусок або камінь – найзвичніший інструмент, який найкраще підходить