Як замаринувати цибулю для оселедця смачно та швидко зі столовим оцтом

Як солити оселедець з оцтом?

Оселедець (Морозиво) миємо, чистимо, ріжемо на шматочки, на дно банки лавр. лист, перець горошком, складаємо туди ж нашу оселедець. Потім солі, цукру, оцту додаємо в банку і закриваємо кришкою і через кожну годину перевертаємо (з кришки на дно і назад).

Який оцет для маринування цибулі?

  1. 250 грамів
  2. 250 мл.
  3. 1/2 ч. л.
  4. 1/2 ч. л.
  5. Оцет 9% 5 ст. л.

Related Post

Як зробити меню робітЯк зробити меню робіт

Який додаток можна скласти меню? Як вибрати відповідний шаблон меню для ресторану? iMenuPro. iMenuPro – це спеціалізований онлайн-сервіс зі створення меню, який дозволяє ресторанам у короткі терміни оформляти та запускати