Як вдома зробити повидло

Що додати до повидло для густоти?

Загустити варення допоможе додавання до нього крохмалю або загусника (порошка, призначеного для приготування фруктового желе). Також варення загусне, якщо проварити його з парою ложок манної крупи. Цей спосіб ніяк не позначиться на смаку варення та його зовнішньому вигляді.

Скільки часу потрібно варити повидло?

Помістити яблука та воду в каструлю. Уварювати до густого стану, постійно помішуючи (приблизно 30-40 хвилин).

Related Post

Легка гіпотермія, що робитиЛегка гіпотермія, що робити

Що робити за легкої гіпотермії? Перша допомога при гіпотермії Насамперед викличте швидку допомогу. І лише потім приступіть до надання першої медичної допомоги. Відігрівати потерпілого потрібно поступово, інакше різкий приплив крові

Як правильно записати на диск пісніЯк правильно записати на диск пісні

Як правильно записати музику на диск? Запис CD або DVD-диска з даними Відкрийте медіапрогравач Windows: … У бібліотеці програвача перейдіть на вкладку Запис, потім натисніть кнопку Параметри запису … Вставте

Як можна приготувати тісто на пиріжкиЯк можна приготувати тісто на пиріжки

Яке тісто для пиріжків? Бажано, щоб тісто на пиріжки смажені було пишне, тому використовують дріжджове або тісто на кефірі для пиріжків. Як зробити тверді пиріжки м'якими? Розм'якшити верх пирога можна,