Моркву вимити, очистити та натерти на великій тертці. Розкласти натерту моркву тонким шаром (0,5 см) на лотки для пастили, вставити лотки в піддони. Сушити в електросушарці при температурному режимі 55 ° С-60 ° С (близько 6-8 годин) до повного висихання.27 лип. 2021р.
Як правильно сушити моркву?
0:48Рекомендований кліп · 31 сек.ЯК СУШИТИ МОРКВУ – YouTubeПочаток рекомендованого кліпуКінець рекомендованого кліпу
Як сушити в Електросушарці?
Як правильно сушити фрукти в сушарці:
- беріть фрукти із щільною м'якоттю;
- нарізайте на скибочки завтовшки до 4 мм;
- сушіть за температури 50-60°C;
- іноді до сушіння потрібне бланшування (фрукти або ягоди опускають у окріп на 2 хвилини, а потім занурюють у холодну воду);