Щоб стати членом Всеросійської організації якості, необхідно заповнити заяву та надіслати на електронну адресу: [email protected], вказавши контактні дані для зворотного зв'язку.
Яким має бути справжній вок?
Насамперед вирішіть, який вок вам потрібен. класичний, з напівкруглим дном, або плоский. Багато кухарів вважають, що для справжнього стир-фраю – технології, коли інгредієнти дрібно нарізаються і швидко смажаться на сильному вогні при постійному перемішуванні, можна використовувати тільки класичний варіант око.
У чому особливість Вока?
Зазвичай вічі роблять із нержавіючої сталі товщиною 2 мм. У цьому їхня кардинальна відмінність від звичайної сковорідки, у якої товсте дно — скоріше плюс. Завдяки тонким стінкам і сферичному дну, що збільшує теплопровідність, вок швидко розжарюється і швидко віддає тепло.