Як стати супом

Що можна вважати супом?

Суп (від фр. soupe) – рідка страва, у складі якої міститься не менше 50 % рідини. Рідку частину супу називають основою, щільну – гарніром. Супи готують на бульйонах, відварах, молоці та молочних продуктах та квасі.

Як подати до супу?

Подача супів При обслуговуванні банкетів супи, як гарячі, так і холодні, за винятком бульйонів, подають у глибоких тарілках, поставлених на дрібні. Супницю з супом офіціант ставить на підсобний столик і потім переливає суп у підігріті глибокі тарілки.

Related Post

Коли з'явилася професія візникКоли з'явилася професія візник

Як раніше називали візників? «Прості» біржові візники називалися також напівлихачами, статечними або «голубчиками».Похожі Скільки коштував візник? Скільки коштували візники-лихачі? Як ми вже казали, одна поїздка могла коштувати цілий карбованець. Але

Що краще конвектор чи теплогарматаЩо краще конвектор чи теплогармата

Конвектор не випалює кисень, обігріває приміщення природним шляхом, тому буде добрим вибором для житлового приміщення. Теплова гармата його сушить, оптимальна для точкового прогріву – там, де прозирає.9 лист. 2021 р.