Як спекти печиво в духовці швидко і смачно покроковий рецепт

На якому режимі духовки робити печиво?

Дуже важливо, щоб духовка була попередньо розігріта до потрібної температури. 180ºC. Перед викладанням тіста рекомендується змастити форми вершковим маслом, рівномірно присипати борошном і струсити надлишок – так випічка не прилипне до форми.

Що потрібно для виготовлення печива?

Для виробництва будь-якого виду печива необхідні наступні апарати:

  1. мукопросіювач;
  2. міксер (тестоміс);
  3. тістовідсадна машина;
  4. ротаційна чи конвекторна піч;
  5. холодильне обладнання;
  6. пакувальний апарат.

Related Post

Як користуватися краваткоюЯк користуватися краваткою

Як правильно носити краватки? За етикетом, правильно зав'язана краватка доходить до ременя або трохи заходить на пряжку гострим кінцем. Однак краще одразу вибирати краватку за зростанням: низьким чоловікам підійдуть моделі