Як смачно зробити печінку

Як зробити, щоб печінка була м'якою?

Щоб печінка не гірчила і стала м'якою, вимочіть її в молоці, попередньо розрізавши на частини. Рекомендований час вимочування – від 30 хвилин до кількох годин. Харчова сода також може розм'якшити печінку. Достатньо обсипати їй кожен шматок, почекати близько години і добре промити.

Які спеції можна додавати до печінки?

Приправа до курячої печінки – часник, базилік, петрушка, чебрець, каррі. Приправа до свинячої печінки – чорний перець, мускатний горіх, паприка, розмарин. Приправа до яловичої печінки – орегано, чебрець, майоран, чорний перець. Приправа до печінки індички – базилік, петрушка, чебрець.

Related Post

Як правильно пишеться слово не обертаючисьЯк правильно пишеться слово не обертаючись

«Без оглядки» — так само, тільки бігти, не обертаючись і не озираючись. Різниця теж є: одне пишеться злите, а інше окремо. Запам'ятати, але не переплутати.14 лип. 2019р. Коли частка не

Як правильно доглядати Клеродендрум?Як правильно доглядати Клеродендрум?

Рослина потребує підвищеної вологості повітря, у зв'язку з цим щовечора навесні і влітку його потрібно зволожувати з обприскувача, для цього використовується вода, що добре відстоялася. Взимку клеродендрум ставлять якнайдалі від