Як смачно приготувати кабачки на сковороді з часником майонезом та помідорами сиром швидко та смачно

Які спеції додають у кабачки?

Для кабачків підійдуть солодка мелена паприка, сушений орегано, чорний мелений перець, сіль, часник, кріп, базилік, коріандр, кмин та петрушка.

Скільки часу потрібно смажити кабачки?

Викласти кухлі на гарячу сковороду. Обсмажити кабачки з обох боків до золотистого кольору (1-2 хвилини). Вогонь нижчий від середнього. Смажені кабачки готові.

Related Post

Як правильно визначити висоту халяви чоботаЯк правильно визначити висоту халяви чобота

Висота – це тільки м'яка частина чобота, на замітку. Простягни кінець сантиметра або рулетки під підошвою, в тому місці, де утворюється чобітна арка. Протягни рулетку вертикально до самої вершини халяви.

Як правильно розморозити грудне молоко з морозилки?Як правильно розморозити грудне молоко з морозилки?

Розморожування та підігрів молока Заморожене материнське молоко можна дістати за годину до вживання та підігріти у посуді з теплою водою, або розморозити його за кімнатної температури. Можна дістати молоко з

Як правильно перепаяти конденсатори материнської платиЯк правильно перепаяти конденсатори материнської плати

Як випаяти конденсатори на материнській платі? Найпростіше жалом паяльника прогріти припій у місці кріплення конденсатора на платі та дістати конденсатор. Рекомендується випоювати конденсатор із плати, по черзі нагріваючи один, а