Як смачно посолити гливи швидко в домашніх

Як швидко засолити гриби?

Промиваємо гриби та обрізаємо проблемні місця. У каструлю з киплячою водою додаємо сіль (2 столові ложки на 1 літр) і опускаємо гриби. Коли гриби закиплять, зменшимо вогонь і варимо їх не менше півгодини. Даємо грибам охолонути.

Скільки часу готувати гливи?

Перед смаженням ці гриби практично ніколи не варять. Якщо ви все ж таки хочете це зробити, готуйте гливи не більше 3-5 хвилин. Заморожені гриби варяться 10 хвилин після закипання. Щоб посмажити їх, заздалегідь відварювати не потрібно.

Related Post

Як зробити шишку ялинковуЯк зробити шишку ялинкову

Як правильно підготувати шишки до роботи для декору? Для виготовлення оригінального декору з шишок для дому може знадобитися освітлення лусочок. Матеріал замочують на 18-20 годин у білизні, після чого промивають

Чим корисний мох цетраріяЧим корисний мох цетрарія

Ісландський мох – визнаний природний імуномодулятор. Цетрарія має противірусні, антибактеріальні та протизапальні властивості, містить залізо, кальцій, магній, йод, фтор, калій та вітамін В12тому у багатьох країнах її використовують як засіб