Заморожену курку краще попередньо розморозити. Так м'ясо звариться рівномірніше та швидше. Якщо часу на розморожування немає, закладайте заморожене м'ясо тільки в холодну воду. Час варіння після закипання води доведеться збільшити на 10-20 хвилин в залежності від розмірів курки.24 жовт. 2018р.
Як розморозити курку за 5 хвилин?
У холодній воді. Якщо вам потрібен швидший спосіб розморожування, використовуйте воду. Просто запечатайте курку в герметичний пакет і зануріть її в холодну воду. Ви можете використовувати раковину чи велику миску. Важливо тримати курку при температурі нижче 4 °С – для запобігання розмноженню бактерій.
Скільки варити курку з морозилки?
Заморожене м'ясо без попереднього розморожування вариться вдвічі довше, ніж охолоджене та розморожене. Курячі грудки в каструлі слід варити від 1 години до 1 години 15 хвилин. Заморожена курка охолоджує воду і довше не дає закипіти.