Як швидко зварити м'ясо із содою

Скільки додати соди, щоб м'ясо було м'яким?

Якщо ви відварюєте старе м'ясо, достатньо в бульйон додати щіпку соди. З розрахунку на п'ять літрів води в каструлі додається одна чайна ложка харчової соди. Якщо вам не пощастило з фаршем, то додавайте соду і до нього з розрахунку на 1 кілограм фаршу – одна чайна ложка харчової соди.

Чи можна содою розм'якшити м'ясо?

Чи можна розм'якшити м'ясо содою Так можна. Щоб м'ясо було м'яким, сода справді підходить. Якщо у вас шмат старого жорсткого м'яса, просто натріть його содою і залиште в холодильнику на дві години. Потім добре промийте м'ясо та можете готувати.

Related Post

Як швидко прибрати синець на лобі у дитиниЯк швидко прибрати синець на лобі у дитини

Добре зарекомендували себе теплі компреси (можна прикладати до синцю грілку або змочену теплою водою тканина), масажі, а також креми з розігріваючим ефектом – містять бадягу, капсаїцин (алкалоїд перцю) і бджолиний

4а28 або 4а32 що краще4а28 або 4а32 що краще

Чому динаміки мають різний опір? Вона зазвичай складається з динаміків та кросоверів, у яких за рахунок електромагнітної котушки та невеликого набору радіодеталей є певний опір постійному струму. Однак звук у

Що краще для лікування грипуЩо краще для лікування грипу

Хороші противірусні препарати при застуді для дорослих «Римантадин», «Кагоцел», «Анаферон» та «Циклоферон». Найкращі таблетки від застуди та грипу дитині – «Анаферон», «Антигрипін», «Агрі», «Цитовір-3».25 бер. 2021р. Що найкраще допомагає при