Як швидко згасити жорстку яловичину

Як пом'якшити яловичину під час гасіння?

Щоб м'ясо було м'яким при гасінні Гасіння – це унікальний спосіб приготування м'яса, за якого зіпсувати продукт практично неможливо. Щоб м'ясо було м'яким при гасінні, додайте до соусу кілька ложок жирної сметани або вершків, зменшіть вогонь до мінімуму і тушкуйте м'ясо до готовності під закритою кришкою.

Як пом'якшити жорстку яловичину?

Наріжте м'ясо на порційні шматки та повністю залийте мінеральною газованою водою. Поставте у холодильник на 4 години. Після цього можна приступати до приготування. Фруктові маринади завдяки своїй кислоті роблять м'ясні волокна м'якшими.

Related Post

Розсилка у вотсапі як зробитиРозсилка у вотсапі як зробити

Натисніть Інші опції > Нове розсилання. Виконайте пошук або виберіть контакти, яких потрібно додати. Натисніть . Одержувачі побачать повідомлення розсилки як звичайне повідомлення на вкладці «Чати». Як зробити розсилку у

Ассасин крид витоки або одіссея що кращеАссасин крид витоки або одіссея що краще

Що краще AC Origins чи Odyssey? У Origins два доповнення: «Незримі» та «Прокляття фараонів». Друге набагато якісніше. У Odyssey два доповнення: «Спадщина першого клинка» та «Доля Атлантиди». Сюжет цікавіший у