Як швидко засолити терпуга для копчення

Скільки часу потрібно солити рибу для копчення?

«Універсальний» посол триватиме 1,5 – 2 доби, ступінь просолу залежить від ваших смакових бажань. Ступінь готовності можна перевірити, зробивши маленький розріз на спинці і скуштувавши м'ясо. Після такого посолу рибу не треба промивати, а просто просушити протягом кількох годин і коптильню.

Скільки готується терпуг у коптильні?

Час приготування: 1,5 години без урахування часу на розморожування риби.

Related Post

Як правильно мити руки на операціюЯк правильно мити руки на операцію

Як хірурги миють руки перед операцією? Для дезінфекції рук застосовують метод протирання марлевою кулькою, просоченою 0,5% спиртовим розчином хлоргексидину біглюконату протягом 3 хв. Для обробки операційного поля розводять 20% розчин

Чим краще годувати кастрованих котів поради ветеринарівЧим краще годувати кастрованих котів поради ветеринарів

Підбираючи раціон для кастрованого кота, слід віддати перевагу кормам класів холістик, супер-преміум та преміум. Їх склад повністю збалансований та спрямований на профілактику розвитку захворювань.27 жовт. 2020р. Який корм для кастрованих