Як швидко засолити скумбрію для холодного копчення в домашніх умовах

Скільки часу треба солити скумбрію для копчення?

Солять скумбрію протягом 8–10 годин. Підготовлену рибку перед копченням просушують 4-5 годин.

Як правильно солити рибу для холодного копчення?

Засолювання для холодного копчення:

  1. розчин солі роблять міцнішим, ніж перед гарячим копченням – для 10 кг тушок потрібно 1,5 кг солі;
  2. для дрібної риби час витримки у складі зростає до 3 днів;
  3. надлишки солі також необхідно видалити вимочуванням – дрібницю тримають у воді до 2 годин, більшу рибу – До 24 годин.

Related Post

Як зробити біографію для персонажаЯк зробити біографію для персонажа

Що потрібно писати у біографії персонажа? Що таке анкета персонажа На кожного значущого героя пишеться окреме досьє. Документ повинен включати такі блоки як походження героя та його бекграунд, зовнішність, особливості

Як зняти захист із pdf документівЯк зняти захист із pdf документів

Як зняти захист із PDF-файлу для редагування? Відкрийте PDF-файл у Acrobat. Використовуйте інструмент «Розблокувати». Виберіть «Інструменти» > «Захист» > «Шифрування» > «Видалити захист». Видаліть захист. Як роздрукувати PDF-файл, якщо він