Як швидко запекти мінтай

Скільки часу запікається мінтай?

Викладіть філе мінтаю на деко, змащене маслом, і посипте паніровкою. Запікайте при температурі 180 °С приблизно 20-25 хвилин.

Чи потрібно розморожувати мінтай перед запіканням?

Перед приготуванням рибу необхідно розморозити так, щоб максимально зберегти її поживну цінність. Порада наших технологів: у жодному разі не поміщайте морозиво або філе риби в теплу або гарячу воду. При температурі вище 40 ° С структура білка м'язових тканин починає руйнуватися.

Related Post

Як правильно розрахувати Вартість перевезення вантажу?Як правильно розрахувати Вартість перевезення вантажу?

Вартість доставки, таким чином, розраховується так: загальний обсяг множиться на встановлену щільність (2,11 м? * 250 кг/м3 = 527,5 кг). Ця вага береться до розрахунку та множиться на тариф (за