Як швидко замаринувати м'ясо для шашлику з ківі

Скільки часу тримати м'ясо у ківі?

Шашлик вийде дуже соковитим, м'яким та з легкою кислинкою у смаку. Рецепт розрахований на 1 кг м'яса. Час маринування курки – 20 хвилин, свинини – 30 хвилин, баранини – 40-45 хвилин, а яловичини – близько 1,5 години.

Як зробити м'ясо м'яким за допомогою ківі?

Завдяки кислоті, яка міститься в ківі, шашлик завжди виходить м'яким.. Дайте шанс новому та замаринуйте м'ясо для шашлику в екзотичному фрукті. Будь-яка кислота змінює структуру м'яса: вона змушує розбухати і розпадатися колагенові волокна. Чим нижчий рівень кислотності, тим сильніший ефект.

Related Post

Як швидко вивчити слова англійською напам'ять за 5 хвилин з перекладомЯк швидко вивчити слова англійською напам'ять за 5 хвилин з перекладом

Як швидко запам'ятати текст з англ? Як швидко вивчити англійську текст Прочитайте текст декілька разів … Читайте текст вголос … Постарайтеся зрозуміти сенс тексту … Розбийте текст на кілька частин

Озу менше що робитиОзу менше що робити

Виправити можна просто, необхідно лише виконати вказані дії: Відкриваємо вікно «Виконати» за допомогою комбінації клавіш Win+R, вводимо команду msconfig і тиснемо Enter. Переходимо у вкладку "Завантаження", клацніть на кнопку Додаткові