Як швидко замаринувати капусту без маринаду

Скільки солі потрібно покласти на кілограм капусти під час засолювання?

25 г Кількість солі для приготування традиційного рецепту капусти вказується на вже нарізану капусту чи капусту шматочками та складає 25 г чи 1 ст. л на 1 кг овочу. Сіль потрібно брати не йодовану, можна як великого, так і дрібного помелу.

Як можна заквасити капусту?

Як квасити капусту

  1. Видаліть з капусти пошкоджене верхнє листя.
  2. Загорніть у капустяний лист чорний хліб і покладіть на дно банки.
  3. Тонко наріжте капусту
  4. Моркву натріть і смійте її з капустою.
  5. Посипте все сіллю і перетріть руками – для соку.
  6. Заповніть банки.
  7. Закрийте банки та залиште в темному місці на добу

Related Post

Як правильно відрегулювати пластикові дверіЯк правильно відрегулювати пластикові двері

Як підтягнути пластикові двері, щоб не дуло? Щоб стулка не зачіпала середню частину рами, необхідно посунути її ближче до петлі. Для початку потрібно за допомогою ключа підтягнути гвинт збоку на