Як швидко замаринувати качку для духовки

Як правильно замаринувати качку перед запіканням?

Перед маринуванням деякі господині ошпарюють качку окропом. Так пори на її шкірі запечатуються, а скоринка запікається правильно. Іноді тушку замочують на нетривалий час у воді з додаванням солі; Можна залишити качку на годину, добре натерши її сумішшю із солі та спецій.

Як приготувати качку, щоб вона не була жорсткою?

Обскуплену тушку качки необхідно обдати окропом для початку. Краще робити це в чистому миття. Такий крок допоможе порам на шкірці закритися, і при запіканні качка вийде м'якше, і з гарною скоринкою. Акуратно пальцями відсовуйте шкірку на качку, роблячи кишеньки.

Related Post

Як підключити телефон до тарифу наш смарт мтсЯк підключити телефон до тарифу наш смарт мтс

Для переходу на тариф "Наш Smart" наберіть на своєму телефоні *111*1025#(дзвінок). Ви можете керувати своїми пакетами – ділитися з новими номерами, контролювати витрати пакетів, відключати номери: у додатку «Мій МТС»

Босоніжки натирають мозолі, що робитиБосоніжки натирають мозолі, що робити

Потрібно змочити ватяний диск спиртом і добре обробити проблемні місця босоніжок. Після процедури взуття повинне (просто зобов'язане) стати м'якшим і перестати натирати.18 травня 2021 р. Що робити, якщо натирає задник