Як швидко замаринувати буженину для запікання в духовці

Як приготувати соковиту буженину в духовці?

Накрити м'ясо вільним кінцем фольги та добре закріпити з усіх боків як конверт. Духовку розігріти до 200 ° С і запікати буженину 75 хвилин, потім відкрити фольгу та зарум'янити м'ясо. Щоб воно не пересохло, його можна полити зверху ананасовим сиропом чи вином. Коли м'ясо буде готове, злити весь сік.

Які спеції потрібні для приготування буженини?

ОПИС Буженина дуже смачна і легка у приготуванні страви. Спеції до смаку:чорний перець (мелений), сіль, петрушка сушена, базилік сушений, розмарин сушений, майоран сушений.

Related Post

Як можна відвідувати стоматологаЯк можна відвідувати стоматолога

Стоматолога потрібно відвідувати регулярно, не рідше ніж раз на півроку навіть якщо вас нічого не турбує. Профілактичні огляди допомагають контролювати стан зубів, коригувати догляд за ротовою порожниною, виявляти захворювання на

Чим гарний кожен знакЧим гарний кожен знак

Який найкращий знак зодіаку? Козероги мають всі необхідні якості для того, щоб досягти успіху. Саме тому астрологи прийшли до думки, що називатися найуспішнішим заслуговує саме цей Знак Зодіаку. Козерогів складно

Чим харчуватися жінці після 45Чим харчуватися жінці після 45

Їжте більше клітковини та менше цукру У той же час бажано зменшити споживання оброблених продуктів: цукру, солодких напоїв, випічки, білого хліба, рису та макаронів. Ці продукти містять набагато більше калорій,