Як швидко закоптити скумбрію гарячого копчення

Як коптити рибу скумбрію гарячого копчення?

Скумбрія гарячого копчення

  1. Розморожуємо рибу.
  2. Видаляємо нутрощі та зябра.
  3. Добре промиваємо.
  4. Натираємо зовні і всередині сіллю та перцем, приправою.
  5. Укладаємо рибу в ємність, ставимо в холодильник на 5 годин.
  6. Перед копченням, Рибу викладаємо на паперовий рушник, і даємо їй обсохнути 30 хвилин.

Скільки за часом і за якої температури коптити скумбрію?

Коптити скумбрію потрібно при 60-80°. Час копчення скумбрії залежить від розміру риби. Для тушки середніх розмірів вистачить 20-30 хвилин.

Related Post

Як можна позбутися назавжди чорних крапокЯк можна позбутися назавжди чорних крапок

24 травня 2020 р. Назавжди позбутися чорних крапок неможливо — мабуть, 2020 року про це знає більшість дівчат та хлопців. Найкраще, що можна зробити – вчасно очищати шкіру за допомогою

Як зняти головку cxЯк зняти головку cx

Як відмочити друкувальну головку на Epson? Відкрийте діалогове вікно Друк (Print) або Параметри сторінки (Page Setup). Натисніть кнопку Utility (Утиліти), а потім натисніть кнопку Прочистка друкуючої. головки (Head Cleaning). Дотримуйтесь