Як швидко та смачно згасити курку

Як смачно згасити курку?

Викладіть птицю і обсмажуйте, поки вона трохи підрум'яниться, приблизно 3-5 хвилин. Змішайте помідори, моркву, часник і цибулю. Додайте овочі, каррі, паприку, чебрець, лавровий лист і бульйонний кубик до курці. Залийте водою, доведіть до кипіння і тушкуйте під кришкою приблизно 30-35 хвилин, помішуючи.

Як зробити курку м'якою під час гасіння?

Спеції до смаку. Спочатку прибираємо з гомілок шкірку і маринуємо сухими спеціями та сіллю, попередньо зробивши надрізи. Надрізи відіграють найважливішу роль: спочатку спеції краще через них просочать м'ясо, а потім, при гасінні в сметані, вона дійде до найдальших частин курки і розм'якшить її.

Related Post

Файли у флешці стали прихованими як виправитиФайли у флешці стали прихованими як виправити

У провіднику Windows вмикаємо відображення прихованих та системних фалів. У Windows XP: Пуск-> Мій комп'ютер->Меню Сервіс->Властивості папки->вкладка Перегляд. На ній знімаємо галку у параметра «Приховувати захищені системні файли (рекомендується)» та

Що роблять працівники МФЦЩо роблять працівники МФЦ

Посадові обов'язки: Надання заявникам державних послуг за принципом одного вікна: Прийом заявників, надання консультацій з державних послуг Збір та обробка пакетів документів Робота з використанням спеціального програмного забезпечення Чим займаються