Як швидко та правильно засолити скумбрію в домашніх умовах

Як правильно засолити скумбрію в домашніх умовах?

На дно пластикового або скляного контейнера висипте ложку солі, покладіть перець і розкришіть лавровий лист. Сіль, що залишилася, змішайте з цукром і натріть ними скумбрію всередині і зовні. Викладіть рибу в контейнер, щільно закрийте кришкою. Заберіть у холодильник на 2–3 дні.

Скільки часу потрібно для засолювання скумбрії?

Пересипайте шари риби посолочною сумішшю та обов'язково додайте кілька бутонів сушеної гвоздики та запашного перцю горошком. Крок 4. Залишіть рибу у холодильнику на 6–8 годинякщо порізали її на порційні шматочки, або на 10-12 годин, якщо солили більші фрагменти.

Related Post

Як самому зробити фрезу по деревуЯк самому зробити фрезу по дереву

Як виготовляють фрезу? Технологічний процес виготовлення фрези виглядає наступним чином. Кування. Заготівлю роблять шляхом кування матеріалу. … Чорнова обробка. Деталь обточують із припуском 5 мм, орієнтуючись на креслення. … Обточування

Як підключити захист платежу на карті халваЯк підключити захист платежу на карті халва

Як підключити мінімальний платіж за картою Халва? Якщо у вас її ще немає, то активувати Мінімальний платіж можна у розділі: Карта Халва – Пропозиції – Мінімальний платіж – Підключити. Після