Як швидко спекти пісочне печиво в духовці швидко і смачно

Як перевірити готовність пісочне печиво?

Готовність тесту визначають по світло-коричневому відтінку та розсипчастості виробу. Якщо виріб почав пригорати, але ще не пропеклося, потрібно накрити його пергаментним папером. Поштучні вироби випікаються при 260-270 ° С протягом 12-15 хвилин.

Чим відрізняється пісочне печиво від звичайного?

Пісочне печиво – кондитерський виріб з великим вмістом жиру (26%) та цукру (18%). Свою назву печиво отримало завдяки структурі — воно розсипчасте, наче пісок. Харчова цінність на 100 г Калорійність розрахована для сирих продуктів.

Related Post

Як правильно доглядати за йоркширським тер'єромЯк правильно доглядати за йоркширським тер'єром

Догляд за йорком полягає в щоденному розчісуванні, очищенні очей та вух, купанні 1 раз на два тижні. Обов'язковим є проведення процедур зі знищення зовнішніх та внутрішніх паразитів – 1 раз