Як швидко спекти хліб у домашніх умовах у духовці на сухих дріжджах воді рецепт

Як приготувати хліб в духовці?

Перед початком випікання необхідно зробити надрізи у верхній частині заготовки. Завдяки їм скоринка не тріскатиметься при високій температурі. Далі запікаємо хліб у добре розігрітій до 200 градусів електричній духовці протягом 20-25 хвилин. Попередньо рекомендується збризкати тісто водою.

Скільки часу випікати хліб у духовці?

Важливо знати, що спочатку хліб випікають за високої температури – близько 220 градусів, протягом 25 хвилин. Таким чином виходить смачна хрустка скоринка. Потім температуру зменшити до 180 градусів і випікати до готовності. Хліб вагою пів кілограма випікають протягом 35 хвилин.

Related Post